fbpx

Paard en Yoga

Lisanne Thomas

Dat yoga-beoefening veel positieve effecten kan hebben voor lichaam en geest zal de meeste mensen niet onbekend zijn. Maar yoga kan ook een heel grote meerwaarde hebben voor ons als paardenvrienden. Of je nu actief bent als ruiter of op een andere manier omgaat met paarden, de mentale en lichamelijke balans en soepelheid die je kunt bereiken met yoga geeft een heel nieuwe dimensie aan de connectie met je paard.

In dit boek vind je niet alleen ademhalingstechnieken en yoga-oefeningen speciaal gericht op ruiters en paardenmensen, maar ook yoga voor je paard. De inhoud van dit boek vergt geen voorkennis of ervaring met yoga, maar is voor iedere paardenliefhebber die graag inspiratie en technieken voor kalmte, ontspanning, persoonlijke groei en een soepeler lichaam op wil doen. De oefeningen in dit boek voer je uit bij of met je paard en bieden naast rust en ontspanning ook een alternatieve wijze om tijd door te brengen met je vierbenige vriend.

Lisanne Thomas-Smeets is ruim 20 jaar werkzaam als trainer, auteur en opleider, waarbij zij zich binnen haar bedrijf ‘Indigo Horsetraining & Education’ heeft gespecialiseerd in biomechanica en paardengedrag. Zij biedt een erkende opleiding aan tot trainer/instructeur en geeft cursussen, clinic’s, training en ruiteryoga-retreats.

Haar uitganspunt is om elke combinatie samen tot bloei te laten komen met respect voor individuele talenten en begrenzingen. Het gaat er niet om hoe goed het paard een oefening doet, het gaat erom hoe goed een oefening het paard doet. Haar missie is dan ook om training opnieuw in dienst te stellen van het paard.

ISBN: 9789492284365
Bindwijze: Hardcover
Omvang: 128 pagina's - Prijs 22,95
Auteurs: Lisanne Thomas-Smeets
crossmenu