fbpx

Het grote Honden Handboek van A - Z

Marc Bekoff

Dr. Marc Bekoff is een expert in het omzetten van wetenschap in praktische, leesvriendelijke informatie. De verhalende bijdragen in dit boek behandelen alles wat te maken heeft met hondenverzorging, hond-mensrelaties, hondengedrag, hondentraining en emoties. Daarom is dit hét toegankelijke boek dat elke hondenliefhebber zou moeten hebben.

In beknopte, leesbare artikelen van A tot Z vertelt Bekoff waarom honden doen wat ze doen. Zo kun je een hond van neus-tot-neus en van oor tot oor ontmoeten om hun wereld beter te begrijpen. Het ontdekken van de unieke persoonlijkheid van een hond leidt tot gelukkiger honden en gelukkiger menselijke verzorgers.

Bekoff is een Amerikaanse professor emeritus in ecologie en evolutiebiologie aan de Universiteit van Colorado en houdt zich bezig met het bestuderen van het bewustzijn van dieren. Hij werkt veel samen met de wereldberoemde Jane Goodall, bekend van haar werk met chimpansees. Bekoff publiceerde eerder talrijke artikelen en boeken over honden en wordt gezien als een zeer deskundige hondenkenner met een vlotte pen.

ISBN: 9789492284341
Bindwijze: Hardcover
Omvang: 232 pagina's - Prijs 23,95
Auteurs: Marc Bekoff
crossmenu